Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Повідець-рулетка для собак 5м. вагою до 20кг. якість!

269 грн
Описание

Прогулянка - одне з найулюбленіших і бажаних занять собаки. Кожного разу, виходячи на вулицю, вихованець так радіє, що у будь-якого господаря з'являється бажання відпустити його з повідця і дати можливість насолодитися вільною прогулянкою. Однак цього робити не можна - на вулицях таїться безліч небезпек для домашньої тварини: собака може загратися і загубитися, чи не зуміти перейти через дорогу, випадково налякати перехожих. На ринку зоотоварів давно все продумано, тому є чудове рішення і для цієї ситуації: автоматичний повідець-рулетка, комфортний і для господаря, і для вихованця.

Автоматичний повідець для собак - один з кращих представників подібних аксесуарів. Він має приємний стильний дизайн, високої якісті і практичністю, до того ж, завдяки зручному механізму рулетки, обов'язково буде гідно оцінена Вашим вихованцем. Коли собака рухається вперед, повідець розмотується до 5 метрів, але якщо потрібно, Ви можете скоротити цю відстань до потрібної довжини, просто затиснувши кнопку на ручці. Стрічка змотується досить плавно, тому не заподіє дискомфорту тварині і не принесе неприємних відчуттів.

Виготовлений цей повідець з якісних міцних матеріалів, тому прекрасно показує себе в експлуатації і має тривалий термін служби. Пластикова ручка міцна, зручно лежить в руці і не вислизає, дозволяючи утримати навіть дуже рухливе тварина. Лента повідка виготовлена - з щільного текстилю, добре витримує активні ігри собаки, не рветься і не перетирається, зберігає зовнішній вигляд і довго служить. З таким повідцем Вам забезпечені спокійні і приємні прогулянки!

Повідець-рулетка для собак 5 метрів!

Для собак вагою до 20кг.

Лента.

Автоматичний.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize