Все категории
Добавить товар

Коробка плоска, 24х17х5 см, 100 шт, самозбірна, тип нп, безкоштовна доставка

900 грн
Описание

Самозбірна коробка з вушками типу «літак», 240х170х50 мм, з якісного мікрогофрокартону Т22, профіль Е, плоска. Коробка без друку, тож може бути використана для відправок будь яким перевізником, а також як пакувальна коробка для товару.

Зручність коробки типу «літак» обумовлено її конструктивними особливостями. Насамперед - це економія місця зберігання упаковки у розкладеному вигляді та складання за потреби. Плоске дно для зручного та рівномірного розподілу вмісту всередині. Подвійні стінки стійкі до вертикального навантаження та не деформуються під час багатоярусного зберігання. Протипилові клапани не допустять потрапляння забруднень всередину. Відкидна кришка ефектно відкривається, що надає їй більшу маркетингову привабливість. Гідно коробку типу «літак» оцінять і споживачі. Надійні вушка-засувки дозволяють відкривати і закривати упаковку багаторазово, не пошкодивши її, таку коробку покупець зможе використовувати також для особистих цілей.

Пакування завжди є важливою частиною будь-якого подарунка. Оригінально і красиво оформлений презент завжди створить інтригу того, що знаходиться всередині. Тому дуже важливо приділяти увагу таким важливим деталям, як  упаковка. Всередину коробки можна додати паперовий наповнювач, який вигідно підкреслить ваш тонкий смак та таким чином подарунок буде ще довго нагадувати одержувачу про вашу компанію.

Внутрішній розмір, мм: 226х165х47

Ціна вказана за 100 шт
Мінімальне замовлення 100 шт або кратно 100
Безкоштовна доставка Новою Поштою або Укрпоштою

Состояние: Новое
Цвет:
  • Персиковый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?