1877 року П'єтро Барилла відкрив невеликий магазин із продажу хліба та пасти в
італійському місті Парма. Ця подія лежить в основі понад 130-річної історії
провідного світового виробника пасти Barilla Group -- лідера європейського
ринку з продажу пасти та соусів*.
Мільйони сімей у всьому світі довіряють синій пачці Barilla, адже від моменту
висівання пшениці та до появи пачки на полиці фахівці Barilla здійснюють
приблизно 1 000 000 перевірок якості щороку. Особливу увагу Barilla приділяє
якості інгредієнтів, які використовуються під час виробництва всієї своєї
продукції. Тільки високоякісна пшениця твердих сортів і кристально чиста вода
входять до складу пасти Barilla.
Спагетіні є універсальним форматом пасти, основою щоденної кухні, але вони
можуть стати й елементом високої кухні: достатньо тільки урізноманітнити соус,
додавши в нього вишуканий інгредієнт, й ось вони вже в центрі святкового
столу.
За традицією до спагетіні подають легкі соуси на основі оливкової олії, щоб не
обтяжувати їхню витонченість та вишуканість. Гурмани не радять використовувати
з ними сир, навіть посипати звичним тертим пармезаном, але охоче рекомендують
до них різні пікантні соуси, характерні для півдня Італії.
Спагетіні №3 ідеальні в поєднанні з різними морепродуктами з додаванням
оливок, які разом створюють гармонію кольору та смаку середземноморської
кухні. Barilla рекомендує також спробувати спагетіні з філе коропа в поєднанні
з ароматами чебрецю, лаврового листа та палючого гострого перцю.
Варити: 5 хв.
Склад: Борошно із твердих сортів пшениці, вода. Без ГМО. Містить глютен!
Вага: 500 г