1877 року П'єтро Барилла відкрив невеликий магазин із продажу хліба та пасти в
італійському місті Парма. Ця подія лежить в основі понад 130-річної історії
провідного світового виробника пасти Barilla Group -- лідера європейського
ринку з продажу пасти та соусів*.
Мільйони сімей у всьому світі довіряють синій пачці Barilla, адже від моменту
висівання пшениці та до появи пачки на полиці фахівці Barilla здійснюють
приблизно 1 000 000 перевірок якості щороку. Особливу увагу Barilla приділяє
якості інгредієнтів, які використовуються під час виробництва всієї своєї
продукції. Тільки високоякісна пшениця твердих сортів і кристально чиста вода
входять до складу пасти Barilla.
Тортильйоні №83 -- паста, подібна до рифлених, трохи вигнутих трубочок,
винайдена в Неаполі. Завдяки формі вона добре утримує соуси (зокрема
неоднорідні).
Склад: Борошно із твердих сортів пшениці, вода. Без ГМО.
Спосіб приготування: Опустити в киплячу підсолену воду. Варити до готовності.
Злити воду, додати соус.
Умови зберігання: За температури до + 30 °C, з відносною вологістю повітря не
більш ніж 75%, у сухому прохолодному місці.