Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Кленовий сироп із канади (квебек) 1 літр. у наявності.

780 грн
Описание

Темний бурштиновий, органічний кленовий сироп класу А,

Grade A Dark Amber Maple Syrup by Kirkland Signature

Продукт Канади

Упакований у пластикові виготовлені під кераміку глечики
Термін придатностіалістності 2020 р.

Ціна вказана за один глечик

Маса нетто 0,907 кг
Кошерний продукт

Кленовий сироп є продуктом, який виробляють із соку кленового дерева, тобто клена. По суті, технологія отримання цього соку досить проста та є аналогічною до того, що використовується для отримання березового соку.

Варто зазначити, що для виробництва сиропу використовують лише кілька різновидів кленів, які виростають на території Канади та північної частини Сполучених Штатів Америки. До них належать сріблястий, червоний, цукровий і чорний клен. Вперше про кленовий сироп зазначили на папері ще 1760 року. Північноамериканськіільйон активно використовували цей продукт, і в їхньому раціоні він обіймав одне з перших місць. Сироп використовувався під час приготування страв із м'яса й овочів, супів, а також додали до каші.

Попри те, що з моменту появи першої партії кленового сиропу пройшло дуже багато часу, відтоді технологія так і залишилася такою, що зазнала мінімальних змін. На дереві роблять спеціальний надріз, вставляють туди жолоб із неіржавкої сталі та в такий спосіб збирається сік. Цей урожай спрямовується на спеціальні перегінні станції, які розташовані безпосередньо в лісі. Така процедура кип'ятіння на відкритому вогні необхідна для того, щоб випарувати зайву вологу. Отже, і виходить чистий натуральний кленовий сироп.

У кленового сиропу є унікальні властивості. Тоді як у безлічі солодких продуктів міститься шкідлива цукроза, у сиропі ми отримуємо найкориснішу солодку декстрозу, яка виробляється деревом. Плюс до всього тут є маса корисних елементів, мінералів і вітамінів. Отже, кленовий сироп можна назвати найкращим і найкориснішим у світі підсолоджувачем.

Справжні сиропи дуже часто використовують для того, щоб надати тіста в'язкість і унікальний смак. Їхня структура, а також легкий присмак дерева в поєднанні з приємним ароматом роблять продукт дійсно унікальним. Сироп, видобутий із клена, знайшов дуже активне застосування в кулінарії. Його використовують у безлічі страв, додають у випічку, додають як підсолоджувач до різних напоїв і просто намащують його на тости та вживають разом із чаєм.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Категории:
Продавец
vyach...
vyacheslavhmara5261
Киев
Был