Приправа для Узбецького плову - гармонійне поєднання прянощів і трав, які
надають традиційному плову неповторний смак. Відмінністю узбецького плову від
інших рецептів, є велика кількість моркви і особливий букет спецій. За
допомогою куркуми плов знаходить характерний золотисто-жовтий окрас. Барбарис
в свою чергу наділяє страву кислуватою ноткою, а зіра - дарує йому приємний
аромат і крапельку гіркоти.
Склад: барбарис, зіра (кумін), перець червоний чилі мелений, паприка червона,
куркума, майоран.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту-271кКал: білки: 7,29г, жири:
4,51г, вуглеводи: 60,56г.
Країна походження сировини: Україна, Китай, Таджикистан, Індія, Єгипет.