Сіль харчову, Гімалайську, З середземноморськими травами можна додавати в їжу
замість звичайної солі. Особливість Гімалайської солі в тому, що її
видобувають вручну і вона не піддається термічній обробці. Приправка
характерного рожевого кольору, так як має в складі підвищений вміст заліза.
Рожева сіль містить у своєму складі більш 25 мінералів і мікроелементів, таких
як калій, магній, йод і кальцій. Вживання солі з ароматом трав корисно для
нормалізації тиску, поліпшення роботи всього організму. Сіль Гімалайська
покращує обмін речовин, підвищує загальний тонус. Сіль з часником випускається
в м’якій, зручній для зберігання упаковці дой-пак. Особливості рожевої солі: -
містить часник; - в складі солі - розмарин, базилік і орегано; - чистить
організм; - багата корисними речовинами; - підходить для щоденного вживання.