Свою популярність вони придбали завдяки багатому складів вітамінів і
мікроелементів. До їх складу входять: Вітаміни групи В, Е, С. Доведено, що
кількість вітаміну С в ягодах годжі, набагато перевищує його вміст в лимоні,
шипшині, смородині. Крім цього, в них є фосфор, залізо, цинк, кальцій, мідь.
Близько 20 видів амінокислот. 25 мікроелементів. Жирні кислоти і 4
полісахариди. Біотин – речовина, яка допомагає усувати проблеми в роботі серця
і судин. Бета-ситостерол – речовина, яка сприяє зниженню рівня холестерину в
крові, а в деяких країнах вважається профілактичним засобом новоутворень.
Лінолева кислота і глютен. Фізалін – речовина, яка швидко виводить шкідливі
речовини з організму і допомагає боротися з лейкемією на ранніх стадіях.