Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Водорості норі 50 шт

235 грн
Описание

Виробник: Оригинал
Тип продукту: Інший продукт

В одній пачці 50 аркушів

Норі - листи з подрібнених водоростей. До хімічного складу входить багато йоду, якого в організмі часто не вистачає підліткам. При нестачі йоду погіршується робота щитовидної залози. Крім того, норі містить фосфор та кальцій – мінерали, необхідні для кісткової тканини. Сюди ж входить вітамін А та аскорбінова кислота, жирні кислоти омега-3. Завдяки наявності харчових волокон водорість очищає кишечник і допомагає покращити травлення, знижує рівень холестерину в крові. Цей продукт має антибактеріальні та протизапальні властивості.

Використовується як інгредієнт для дієт при схудненні, за рахунок малої калорійності та великого вмісту корисних речовин. Така харчова добавка допоможе покращити смак дієтичних страв із рису, овочів чи нежирного м'яса та риби. Водорість норі - готовий продукт, тому інгредієнт не потрібно варити або замочувати попередньо, інакше при готуванні лист норі може порватися.

Умови зберігання:

У сухому місці, без попадання прямих сонячних променів, обов'язково в закритому вигляді (для цього на упаковці є спеціальний замочок). При неправильному заощадженні листи можуть вбирати вологу, розм'якшитися і зіпсуватися. В упаковці зберігається силікагель – сухі пористі гранули, що вбирають зайву вологу.

Відправка: нова пошта, укрпошта, джастин – у будь-який регіон

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Категории:
Продавец
user937305
user937305
Была