Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Тушонка з м'яса кролика

140 грн
Описание

Тип продукту: М'ясні консерви

Кілька примірників у наявності

Одним із улюблених всіма видом м’яса є кролятина. Особливо смакує ніжно приготовлена тушонка з кролика. Нею можна ласувати як окремою стравою або використовувати як додаток до гарніру. Її м'який ніжний смак не залишить байдужим нікого, особливо наймолодших ласунів. Адже кролятина вважається доступним, смачним та дієтичним м'ясом. А щоб тушонка вдалась і зберегла максимальну кількість поживних речовин, її краще консервувати в автоклаві. Це набагато швидше та корисніше.Тому консервація в автоклаві має такий попит. Основний принцип консервування полягає в тому, щоб убити всі мікроорганізми, які псують їжу, а потім щільно запечатати банку, запобігаючи потраплянню мікрофлори всередину.
Чим корисне м’ясо кролика?
Давайте дізнаємось, чим корисна кролятина. Як ми зазначали вище, кролятина вважається цінним дієтичним продуктом. У порівнянні з основними видами м'яса вона має найменшу калорійність ㅡ всього лише 136 ккал на 100 г. Регулярне споживання кролика позитивно впливає на організм та покращує обмін речовин.
Окремо слід сказати про унікальну особливість м'яса кролика. Воно засвоюється людиною на 90%, що дає організму максимально можливу кількість корисних речовин, про які ми поговоримо далі.Це набагато швидше та корисніше.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец