Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Монастирський чай для нирок

130 грн
Описание

Монастирський чай
АКЦІЯ

Монастирський чай для нирок
В наявності

+38**********
Перетелефонувати
Опис
Характеристики
Монастирський чай для нирок

У народній медицині відомо чимало рецептів, які використовуються як профілактика захворювань нирок. Найефективніший із них — це Монастирський нирковий чай, який Ви можете купити в нашому магазині. Склад фітонапілка покращує функціонування ниркових канальців, нормалізує водно-сольовий баланс і диуріз, зменшує хворобливі симптоми.

Згідно з інформацією зcicive та авторитетних видань із фітотерапії (Кукес В. «Фітотерапія з основами клінічної фармакології. Справочник», изд. Медицина; Соколів С., Замотаїв І. «Справочник з лікарських рослин. Фитотерапия», изд. Недра та ін.) трави, що входять до складу, допомагають впоратися з такими недугами та симптомами:

Хвороби нирок
Загальна слабкість
Головний біль
набряки
Погіршення апетиту
Біль у попереку
Пиелонефрит
Гломеронефрит
сечокам'яна хвороба
ниркова недостатність
та ін.

Які трави є в нирковому монастирському чаї:

Струнка лист
У складі цього рослинного препарату в рекомендованому дозуванні міститься мучниця. За відгуками лікарів, ця рослина є важливим елементом комплексного лікування захворювань нирок і сечовивідних шляхів.

Аркуш суниці
У суницях містяться корисні речовини, що забезпечують протизапальну та сечогінну дію цілющого засобу. Цей рослинний компонент використовують у фітосборах від атеросклерозу, бронхіальної астми, маткових і гемороїдальних кровотеч, захворювань сечового міхура та нирок.

Подорожник
Препарати подорожника сприятливо впливають на організм під час запалення слизових оболонок кишківника, запалення жовчного міхура, гепатиту А. На основі подорожника складені багато відомих народних методів лікування захворювань сечовивідної системы.

Аркуш берези
Сечогінна, жовчогінна та протизапальна дія берези спрямована на зменшення набряків і боротьбу з хронічною нирковою недостатністю.

Брусничний лист
Листя брусники є ефективним сечогінним засобом, завдяки чому рекомендуються як лікування нирок і сечового міхура в домашніх умовах. Мінімальний рекомендований курс приймання препаратів брусниці, а також трав'яних зборів, до яких входить ця корисна рослина, становить 3 місяці.

Кропива
Жовчогінні властивості кропиви використовуються в препаратах, які призначають під час хвороб усієї сечовидільної системи. Вона має м'яку сечогінну дію, допомагає виводити пісок із сечовивідних шляхів і розм'якшувати деякі види каменів.

Хвощ польовий
Хвищ польовий входить до рецепту через протизапальні, загальнозміцнювальні, антибактеріальні та сечогінні властивості цієї рослини. Збори з хвощом вживають у разі хронічної пієлонефриту, уретриту, циститу та нирковокам'яної хвороби.

Шишки хмелю
Хмель надає на організм протизапальну, протибольову, ранозагоювальну, сечогінну та жовчогінну дію. Відвари та настої шишок хмелю допомагають нормалізувати обмін речовин, боротися з неврозами та безсонням, лікувати нирки.

Шиповник
Завдяки високому вмісту корисних мікроелементів і вітамінів плоди шипшини сприяють розчиненню каменів, очищенню крові та поліпшенню травлення.

Плодоножки вишни
Відвар, приготований із плодоніжок вишні, використовується під час водянки, діареї, каменів у сечовому міхурі та нирках, ускладненого сечовиділення. Кровоспинні та сечогінні властивості цього інгредієнта підсилюють сприятливий вплив напою на сечову систему.

Монастирський чай для нирок приготований за рецептурою, дієвість якої доведена багаторічною практикою народних цілителів. Додатковим свідченням ефективності фітосредства є безліч позитивних відгуків про нього, зокрема і від відомих телевідних передач про здоров'я. Цей трав'яний напій можна віднести до народного засобу лікування нирок, офіційно він не вважається ліками. Протипоказання: індивідуальна чутливість. Під час приймання курсу не рекомендується пити інші трави у великій кількості.

(*) Ми не гарантуємо повне одужання від недуг за допомогою цього чаю. Однак з огляду на численні корисні властивості рослин, що входять до складу, з огляду на багатовіковий досвід успішного травлення на стародавній Русі, і з ...

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Категории:
Продавец
nikolay68626
nikolay68626
Была