Унікальна технологія пророщування зерен багаторазово підвищує в них вміст
вітамінів, рослинних білків і активних ферментів. Вся продукція пройшла
клінічні випробування на базі Інституту педіатрії, акушерства та гінекології
АМН України, і в 2003 році отримала міжнародний патент.
Солод житній ферментований – натуральний продукт здорового харчування, що
володіє яскраво вираженими оздоровчими властивостями. Заповнюючи дефіцит
поживних речовин, солод сприяє нормальному функціонуванню всіх систем
організму.
У процесі складної технологічної обробки зерна жита піддають ферментативному
гідролізу, в результаті чого усі корисні речовини перетворюються на більш
прості та легше засвоювані сполуки. Завдяки цьому значно підвищується
біологічна активність зерен жита та їх поживна цінність у раціоні харчування
людини.
В 100 г : 326 ккал, білки – 11,3, жири – 1,5, вуглеводи – 83,1.
СКЛАД
Жито.
Вітамінни: В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, РР, К,
Мінерали : калій, кальцій, фосфор, магній, марганець, залізо, цинк, фтор,
кремній, сірка, ванадій, хром, мідь, селен, молібден.
Амінокислоти: Лізин, гістидин, аргінін, треонін, серин, глютамінова кислота,
пролін, гліцин, аланін, валін, метіонін, ізолейцин, лейцин, тирозин,
фенілаланін.
Енергетична цінність (калорійність) /100 г: 326 ккал.
Харчова цінність /100 г: білки – 11,3, жири – 1,5, вуглеводи – 83,1.
ВІДМІННІ РЕЗУЛЬТАТИ
Солод житній ферментований успішно використовується в терапії, ендокринології
та гастроентерології
Зміцнює імунітет
Наповнює енергією
Нормалізує кислотно-лужний баланс
Покращує розумові та фізичні можливості
Підвищує загальний тонус організму
Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту
Відновлює процеси травлення
Сприяє профілактиці дисбактеріозу
Діє як пребіотик
Нормалізує обмінні процеси
Поповнює запаси поживних речовин
Сприяє очищенню від шлаків і токсинів
Регулює вагу
Сприяє нормалізації рівня цукру в крові
ПРИ РЕГУЛЯРНОМУ ВЖИВАННІ
Попередить багато захворювань, в тому числі, і пухлинні. Зміцнить імунітет і
ефективно відновить енергетичний тонус організму (особливо корисний для
хворих, які перенесли важкі захворювання, складні операції, а також для людей,
які страждають від виснаження або перебувають в астенічному стані).
Рекомендовано вживати
Дітям з 3-х років
Вагітним жінкам
Годуючим матерям
Спортсменам
ПРОТИПОКАЗАННЯ
Ентероколіт
Дуоденит
Виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки
Гастрит з підвищеною кислотністю в стадії загострення
Гастрит з підвищеною кислотністю в стадії нестійкої ремісії
Хронічний панкреатит в стадії загострення
Хронічний холецистит в стадії загострення
Дисбактеріоз в стадії субкомпенсації і декомпенсації
Індивідуальна непереносимість
Людям, які проживають в районах з поганою екологією
Людям похилого віку
Всім, хто хоче бути здоровим і активним
Спосіб прийому
1 столова ложка 1 раз на день.
Можна розводити з водою, кефiром, йогуртом, ряжанкою – на свiй смак.