Все категории
Добавить товар

Водонепроницаемые кроссовки aqua-tex от d.d.step.

1800 грн
Описание

Водонепроникні кросівки Aqua-TEX від D.D.Step. Новінка сезону весна 2024!

Всім вже відомі черевики Aqua-TEX перевірені вже багатьма клієнтами на протязі багатьох років! Спеціально розроблена система Aqua-TEX запобігає попаданню вологи у взуття, що дуже важливо дощовою осінню та весною. Такий принцип фабрика зберігла і відтворила в кросівках Aqua-TEX.

Зверху шкіра натуральна +спеціальний текстиль, всередині мембрана, яка перешкоджає попаданню вологи усередину. Усередині оздоблення - спеціальна дихаюча підкладка. Устілка шкіряна із невеликим супінатором для правильного розвитку дитячої стопи. Модель має 2 липучки, що дозволяє дитині взути швидко та легко черевики. Підошва гумова, виготовлена з високочистої гуми - це забезпечує довговічніть взуття. Підошва з посиленим захистом носової частини і не ковзає. Кросівки дуже легкі, дуже гнучкі і саме ці параметри дозволяють робити усі природні рухи дитині під час ходьби, бігу та стрибків. Кросівки добре тримають ніжку, завдякі своїй анатомічно правильній конструкціі забезпечуть природний розвиток стопи. Нос кросівка прогумований, що запобігає взуттю від деформації та захищає пальчики від ударів. Наше взуття легке і зручне!

Кросівки Aqua-TEX розраховані на дощ, калюжи, але це не високі гумові чобітки, тому не розраховані стояти в калюжі по колено, бо вода може попасти через верх. Враховуйте це при замовленні.
Доставка та оплата:
Оплата є на рахунок ФОП або накладений платіж (предоплата 150-200грн. в залежності від кількості коробок).
Відправляємо Новою Поштою, Укрпошта (за узгодженням).

Поверненнята обмін:
за рахунок покупця (окрім виробничого браку). Після отримання взуття, перевіряємо умови повернення (вказані в актуальних сторіз і на нашому сайті), і повертаємо гроші на Вашу картку або робимо обмін розміру/моделі.

Взуття DDStep для дітей – взуття для здорового життя!

❤️Взуття перевірене часом та нашими дітьми!❤️

Розмірна сітка (вимірювання за кожною моделлю уточнюйте!)
У нас багато моделей, актуальна наявність розмірів завжди на сайті або запитуйте – з радістю допоможемо підібрати взуття вашим діткам

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Розовый
Размер:
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
Материал:
Кожа Текстиль
Сезон:
Лето Осень Весна
Продавец
krokstep
KROKSTEP
Супер-продавец
Мукачево
87% выполненных заказов
Была

Похожие товары