Все категории
Добавить товар
Описание

Тип взуття: Кросівки

Кросівки Clibee з LED підсвіткою. Розмір 21 (13 см). Шкіряна стелька з супінатором, верх високоякісний зам. шкіри. Додаткова інформація по телефону **********.
Дитяче взуття Clibee

Багатьом батькам добре знайома дитяче взуття від виробника Clibee. Її цінують за високу якість за доступною ціною, а також веселий і яскравий дизайн.

Історія польського та румунського бренда Clibee бере свій початок 1998 року. Тоді це було невелике підприємство, що випускає продукцію під назвою UFO's shoes, що в перекладі означає «інопланетне взуття». Згодом компанія провела ребрендинг, і взуття стало випускатися під торговою маркою Клібі. Перевизначення виробництва, постійне оновлення модельного ряду, жорстке дотримання стандартів європейської якості, а також приваблива ціна дали змогу бренду вийти в число одного з найпопулярніших європейських торгових марок у своєму сегменті.

ТМ Clibee має виробництво в Китаї, але вся продукція проходить перевірку та сертифікацію в Польщі. Від початку проєктування дизайну до виходу з виробництва, дитяче взуття Клібі відповідає найвищим міжнародним стандартам, що пред'являються до товарів для дітей. Якість продукції перевіряється високотехнологічними роботами на всіх етапах виробництва.

Своїм основним завданням компанія вважає створення зручного та здорового дитячого взуття. У виробництві використовуються якісні гіпоалергенні матеріали, безпечні для здоров'я. Особлива увага приділяється міцності підошви, яка не стирається довгий час навіть у найактивніших дітлахів.

Взуття Клібі орієнтоване на дітей від 0 до 16 років. На логотипі торгової марки зображена бджілка. Вона уособлює тепло, любов і бажання досліджувати нове, як і діти, для яких створюється продукція Clibee.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Белый
Размер:
  • Другой
Пол:
Для девочек
Продавец
sasha493739
sasha493739
Была

Похожие товары