Все категории
Добавить товар

Лижна термо куртка, 134 140 см, crivit, німеччина

660 грн
Описание

Куртка відомого німецького бренду Crivit Pro, це чудовий захист від снігу, вітру.

Виміри:
напівобхват у грудях 46 см
напівобхват у талії 45 см
напівобхват у стегнах 48 см
довжина по спинці 58 см (спереду 55 см)
довжина рукава 51 см (з внутрішнім рукавом 54 см)
плечі 36 см

Тканина куртки виготовлена ​​за новими технологіями: тришарова мембрана тримає тепло та не пропускає холоду. Куртка розрахована на температуру від +10 до -20, при цьому вона досить легка.

Верхній матеріал відштовхує воду та бруд завдяки покриттю Bionic Finish Eco. Тканина з просоченням, всередині - м'якого, приємного на дотик флісу (на спинці), водовідштовхувальна, вода і бруд стікає краплями, тобто виріб самоочищається і тому вимагає мінімум витрат на догляд. Підкладка із спеціального поліефірного волокна – вбирає вологу завдяки спеціальному переплетенню ниток, а також здатна "випустити пару" зсередини, але не пропустити вологу всередину. Легко виводить вологу не затримуючи її, непромокальна, непродувна та дихаюча.

У куртці продумана кожна дрібниця: наповнювач - термо волокно тинсулейт, капюшон - відстібається, захист від снігу в куртці, флісова підкладка на спині, подовжена спинка, проклеєні шви, вода і брудовідштовхувальні покриття Bionic Finish Eco, тиск водяного0 покращення видимості, знімний капюшон, блискавка по всій довжині куртки із захистом підборіддя, регульована сніжна спідниця тощо.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 9/134
  • 10/140
Материал:
Полиэстер
Утеплитель:
Полиэстер
Сезон:
Зима

Похожие товары