Все категории
Добавить товар

Дитяча піжама на ґудзиках, тканина фланель.

599 грн
Описание

Дитяча фланелева піжама ТМ Beach-Bunny

Неймовірна фланелева піжамка для дівчинки ТМ Beach-Bunny, в яку ви закохаєтеся з першого дотику. М'яка і дуже тепла піжама, неймовірно комфортна, зігріватиме вашу принцесу до самої весни. Піжама у поєднанні кофти на гудзиках та брючки прямого крою підійдуть на будь-яку фігуру, а лекала розроблені таким чином, що її вистачить на 2-3 роки.

Так само до дитячої фланелевої піжами можно купити вафельний халат с капюшоном ТМ Beach-Bunny.

- Тканина бавовна 100%, виробництва Туреччина.
- Дві симетричні кишені.
- Резиночка у Подарунок.
- Розміри 3/5 та 6/8

Важливо! Збережіть бирочку від піжамки, на ній вказано гарантовану знижку на наступну покупку в нашому магазині.

Також у нашому магазині Beach-Bunny представлений великий асортимент вишиванок, пляжного одягу, купальників і плавок, пляжного взуття, пляжних аксесуарів.

Дитяча фланелева піжама ТМ Beach-Bunny - це чудовий подарунок на будь-яке свято, яке стане в нагоді і буде корисним. До того ж, для подарунка, у нас є наша фірмова подарункова упаковка та інші красиві варіанти. А якщо не змогли визначитися з розміром чи забарвленням, то у нас є ідеальний варіант – Подарунковий Сертифікат ТМ Beach-Bunny.

Всі вироби упаковані у фірмову упаковку та коробку, тому Вам не доведеться платити за упаковку при отриманні, Ви оплатите тільки за пересилання товару. Всі вироби зроблені з душею та любов'ю до дітей, тому ми гарантуємо високу якість та лояльність до кожного клієнта.

Відпочивай завжди з нами!

Залишились питання? Напиши нам.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Персиковый
  • Белый
Размер:
  • 6/116
  • 5/110
  • 4/104
Материал:
Хлопок