Все категории
Добавить товар

Термокостюм лижний дитячий crivit р.134/140см

1460 грн
Описание

Зимовий лижний термо-костюм Crivit ( Німеччина) фіолетова куртка + сині меланж штани. Лижна куртка з капюшоном , застібається на блискавку і липучки, у верхній частині капюшона гумка від попадання снігу, вітру; застібається на блискавку, кнопки і липучки, по нижньому краю рукавів гумка від попадання снігу, з 2-ма боковими кишенями на блискавці. Легка Курточка, але тепла. Оснащена світловідбиваючими смугами. Зліва на грудях прикрашена принтом.

Верх - непродувамая , вологостійка тканина, 100% поліестер, підкладка - 100% поліестер, наповнення - 100% поліестер; лижні штани рожевіі, пояс ззаду на резинці, лямки з широкої гумки, регулюються по висоті, можна відстебнути (на липучці), внизу штанин - блискавки (для зручності при одяганні), у швах світловідбиваючі вставки. Всередині підкладкова тканина, на гумці і кнопці, спереду 2 бічних кишені на блискавку. Оснащені світловідбиваючим смугами. Верх - непродувається, водонепроникна тканина, наповнювач - тонкий , підкладка - підкладкова тканина - 100% поліестер:
Якісний гірськолижний термо-+мембрана. Вітро-водо не проникні, герметичність швів від вітру , холоду, вологи.
Характеристики:
- відображають елементи
- кишеня з засувкою для рукавичок
- Водо - і брудовідштовхуюча тканина Bionic Finish Eco®
- кишеня для лижного спорядження в рукаві
- регульована снігова спідниця з протиковзкою гумкою
- рукава з внутрішнім флісовим вкладишем для захисту від вітру
- матеріал водонепроникний
- проклеєні шви
Багатофункціональна, яскрава, мембранна термо. зроблена з високоякісного дихаючого водо - і вітро-відразливого матеріалу, повністю утеплена з герметичними швами. Непромокаємий, продувається. . Куртка водо-та брудовідштовхуючі завдяки системі BIONIC FINISH ECO.

Розмір в наявності на зріст: 134/140см

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Синий
Размер:
  • 9/134
  • 10/140
Сезон:
Зима