Все категории
Добавить товар

Зимовий термо комплект для дівчинки (курточка+напівкомбінезон) brugi італія...

900 грн -12% 800 грн
Описание

🔥Оригінал! Фірмовий шикарний термокомплект! Стан ідеальний! Дитина носила мало) Лише в одному місці зашито на фото показала(останнє в каруселі), практично не видно. Ціна зараз нового 5750 грн!
Хто цінує фірмові речі буде дуже задоволений)

Довжина напівкомбінезона від поясу(живота) 63,5 см, крок 41 см
Куртка: довжина спереду 39см, по спинці (центр) 44 см, рукав від плеча 36см, пог 39 см

Зимовий термо комплект для дівчинки (курточка+напівкомбінезон) Brugi Італія YM4W малиново-синій 98-104 (3-4 роки)

Ідеальним варіантом для зими є в цьому сезоні комбінезон італійського бренду BRUGI . Він л егкий, теплий, зручний. Термо комбінезон зігріє в люті морози і захистить від крижаного вітру, збереже тепло тіла і відштовхне вологу. Витримує дощ і мокрий сніг. Водостійкість - 2000 мм

Верхня тканина комбінезона отшита з міцного, зносостійкого, водо і грязевідштовхувальне, еластичного матеріалу, який, завдяки унікальному плетіння волокон тканини, тривалий час зберігає відмінний зовнішній вигляд, дуже добре піддається пранню, а в разі, якщо є забруднення, вони легко видаляються вологою серветкою. Внутрішній наповнювач, служить для збереження тепла, це екологічно чистий і абсолютно гіпоалергенний синтетичний замінник натурального пуху, що представляє собою комбінацію синтетичних волокон, яка максимально наближена до структури пуху. На відміну від пуху, він надійно зберігає тепло, дозволяючи безперешкодно випаровуватися зайвій волозі. Підкладка складається з 100% синтетичної тканини. Це сучасна тканина, яка дозволяє тілу дихати. Сучасні мембранні тканини добре виводять вологу, але при цьому, не пропускають її всередину. Крім цього, тканини нижнього шару гіпоалергенні, тобто не викликають алергії при зіткненні з шкірою.

Додаткові характеристики: знімний Капюшон куртки на кнопках, має захист від снігу, дощу і вітру. Куртка на застібці-блискавці, має захист від защипування підборіддя. Куртка приталеного крою, на поясі, з боків, вшита гумка, яка і надає куртці красиву форму. Всередині куртки є підстібка-пояс з регульованими кнопками і з антиковзною гумкою, яка не дозволить куртці при активних іграх і рухах задиратися вгору. Куртка має три вертикальних кишені, логотип виробника, світловідбиваючі елементи. Рукава куртки мають захист від вітру, води і снігу, світловідбиваючі елементи і регульовані липучки на манжетах. Манжети в рукавах з отвором для великого пальця. Напівкомбінезон-штани мають регульовані бретелі, захист від холоду і снігу, логотип виробника. Штанини до низу прямого крою.

Температурний режим : від +5 °C до -30 °C; Матеріал верху: 100% поліамід;

Матеріал підкладки: 100% бавовна; Наповнювач: 100% поліестер;

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Розовый
  • Синий
Размер:
  • 3/98
  • 4/104
Сезон:
Зима
Продавец
super-sale
super-sale
Супер-продавец
Киев
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары