Все категории
Добавить товар

Комбинезон brugi

1099 грн -10% 1000 грн
Описание

Комбінезон гірськолижний фірми Brugi , стан ідеальний , підійде як для хлопчика так для дівчинки , зріст 92-98 , носили до 108см

Італійська фірма Brugi. Температурний режим від +10 до -30 градусів. Водовідштовхуюча тканина , не продувається .Дитина не мерзла , не мокла і рухи не сковував. В догляді ідеальний. Коштує своїх грошей.

Верхня тканина комбінезону відшита з міцного, зносостійкого, водо і брудовідштовхувального, еластичного матеріалу, який, завдяки унікальному плетиву волокон тканини, тривалий час зберігає відмінний зовнішній вигляд, дуже добре піддається пранню, а у разі, якщо є забруднення, вони легко видаляються вологою. Внутрішній наповнювач служить для збереження тепла, це екологічно чистий і абсолютно гіпоалергенний синтетичний замінник натурального пуху, що є комбінацією синтетичних волокон, яка максимально наближена до структури пуху. На відміну від пуху, він надійно зберігає тепло, дозволяючи безперешкодно випаровуватися зайвій волозі. Підкладка складається із 100% синтетичної тканини. Це сучасна тканина, яка дозволяє тілу дихати. Сучасні мембранні тканини добре виводять вологу, але при цьому, не пропускають її усередину. Крім цього, тканини нижнього шару гіпоалергенні, тобто не викликають алергії при зіткненні зі шкірою.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Красный
  • Зелёный
Размер:
  • 2/92
  • 3/98
Сезон:
Зима
Продавец
motorna_olha
motorna_olha
Белая Церковь
71% выполненных заказов
Была