Все категории
Добавить товар

Штани джоггеры "карго" демісезонні для хлопчиків 134,140

590 грн
Описание

Штани джоггеры "карго" котонові демісезонні для хлопчиків підліткового віку. Нова модель з накладними кишенями цього року, виготовлена виробником Seagull. Відмінна якість матеріалу і сучасний дизайн. Оригінальна обробка кишень спереду і ззаду. Великі накладні кишені на гудзиках. Знизу на манжетах. Пояс на резинці. Застібка блискавка. Посадка середня, зручна. Стретчивая тканина. Силует прямий з манжетами. Така модель не залишить байдужими Вас і Вашої дитини. Це модель для креативних хлопців. Добре будуть виглядати з сорочками батниками і джемперами (які можна вибрати на сайті нашого магазину *************** ).
ПРИ ВИБОРІ РОЗМІРУ ДИВІТЬСЯ НАШІ ПРОМІРИ.

Виробник : Seagull
Склад : cotton 98%, спандекс 2%

синій : 134,140
чорний : 134

Розмір : рост 134 Ширина пояса 30/33 см.(напiвохват в спокійному і розтягнутому стані). Ширина стегон 40 см.(напiвохват). Довжина виробу 78 см. Кроковий шов 58 см.
Розмір : рост 140 Ширина пояса 31/34 см.(напiвохват в спокійному і розтягнутому стані). Ширина стегон 42 см.(напiвохват). Довжина виробу 82 см. Кроковий шов 62 см.

СПОСОБИ ДОСТАВКИ

Доставка «Нова пошта»,"Укрпошта"

Доставка здійснюється тільки по передоплаті на картку "Приватбанк" або "monobank".

Нова Пошта

При накладений платіж передоплата від 100 гр на картку "Приватбанк" або "monobank". Решта суми при отриманні у відділенні.

Доставка Укрпошта"

При відправленні Укрпоштою до вартості товару додається упаковка товару від 2 до 5 гривень, в залежності від габариту замовлення. Відправлення Укрпоштою здійснюється при 100% оплаті на карту "Приватбанк" або "monobank".

Самовивіз
Для живуть у Запоріжжі самовивіз Хортицький м-н по Вул. Гудименко ост. Школа.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Чёрный
Размер:
  • 10/140
  • 9/134
Материал:
Хлопок
Сезон:
Осень Весна
Продавец
dendy_ua
Dendy_ua
Супер-продавец
Запорожье
88% выполненных заказов
Была

Похожие товары