Все категории
Добавить товар

Вишиванка, вишиванка дуже класна і високоякісна підліткова футболка з вишивкою

679 грн
Описание

Пересилка цієї моделі здійснюється тільки новою поштою і тільки після 100% оплати на картку приватбанку впродовж 1-5 робочих днів. Більше 2175 позитивних відгуків за 5 років відданої роботи говорять про те, що нам можна довіряти!!!!!!!!!! З накладною платою не працюємо.
Пропонуємо тільки найкращі вишиванки для справжніх патріотів. Однією з таких є вишита футболка “Карпатська". приємна та м'яка до тіла бавовняна тканина чорного або білого кольору має високі показники якості. Саме тому вона так ніжно прилягає до тіла та підкреслює Ваші контури. Тканина не розтягується навіть після багаторазового прання, а колір зовсім не втрачається. Зверніть увагу на контростний орнамент, який прикрашає перед цієї моделі. Домінуючі високоякісні нитки витворили абсолютну геометричну гармонію. Візерунок дуже гарно виглядає на темному чи світлому тлі основної тканини. ФУТБОЛКА ВИШИТА
ТКАНИНА: СТРЕЙЧ - КОТТОН білого або чорного кольору (95%бавовна, 5% еластан)
ВИШИВКА: МАШИННА ХРЕСТИКОМ (колір вишивки в асортименті,дивіться також інші оголошення або надішлю фото в особисті повідомлення)
РОЗМІР : S

Щоб якомога краще
підібрати розмір потрібно:

РОЗКЛАСТИ НА ГОРИЗОНТАЛЬНІЙ ПОВЕРХНІ ФУТБОЛКУ,ЯКА ІДЕАЛЬНО ВАМ ( ЧОЛОВІКОВІ ДЛЯ ЯКОГО ВИБИРАЄТЬСЯ) ПІДХОДИТЬ ПО РОЗМІРУ.

ВИМІРЯТИ
САНТИМЕТРОВОЮ СТРІЧКОЮ ШИРИНУ ПІД РУКАВАМИ І ДОВЖИНУ ФУТБОЛКИ.
ПОРІВНЯТИ
ДАНІ З МІРКАМИ ПОДАНИМИ НИЖЧЕ.
Я ДАМ ВІДПОВІДЬ ПРО НАЯВНІСТЬ І № КАРТКИ ДЛЯ ОПЛАТИ
В МІРКАХ МОЖЛИВА ПОХИБКА 1-2 СМ,ЩО СУТТЄВО НЕ ВПЛИВАЄ НА ТЕ,ЯК ЛЯЖЕ ФУТБОЛКА.

ФУТБОЛКА
З МІЖНАРОДНИМ КОДОМ S-підліткова від зросту 158см

ЦЯ ФУТБОЛКА МАЄ ШИРИНУ В
ГРУДЯХ 47-48СМ

ДОВЖИНУ 64-65 СМ

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Разноцветный
Размер:
  • 14/164
  • 13/158
Материал:
Трикотаж

Похожие товары