Все категории
Добавить товар

Decathlon гідрокостюм 7-8 років, зріст 125-132 см гидрокостюм

180 грн -34% 120 грн
Описание

Decathlon
Гідрокостюм 7-8 років, зріст 125-132 см. Гідрокостюми створюють захист від сонячних променів, вітру та опіків деяких морських мешканців. Довжина = 68 см, ПОГ = 29-32см, від шиї до міжуніжок = 46-50см, крок = 17см * *****250грн
Cклад
еластан 16%, поліестер 84%.
Kоманда дизайнерів розробила цей дитячий гідрокостюм, щоб у ньому було зручно у воді та на суші. Набридло мерзнути при вході у воду та виході з неї? Гідрокостюм Kloupi допомагає дитині обмежити втрати тепла у воді та при виході з води для максимального задоволення. Збереження тепла: Плавайте із задоволенням, вам не страшний холод у воді, ні на суші. Вітрозахисні властивості: Матеріал костюма захистить дитину від потоків холодного повітря та від вітру. Стійкість до хлору: Стійкість до хлору: мінімум 100 годин.

ТЕРМІЧНИЙ ШОК: Фізичні та еластичні властивості матеріалів AQUATHERMIC перетворюють їх на "другу шкіру" на тілі користувача. Ця "друга шкіра" уповільнює процес проникнення води та виникнення термічного шоку при вході в холодну або прохолодну воду. Поради щодо догляду: Прополоскати в чистій воді після використання. Рекомендації щодо зберігання: Зберігати у захищеному від вологи місці.
****** Купівля проводиться через карту ПБ. Накладений платіж тільки по передоплаті за доставку в обидві сторони.
****** Підписуйтесь на мою сторінку, постійно додаю новий товар!
****** Економте на доставці дивіться, що ще є у продажу.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Голубой
  • Синий
Размер:
  • 8/128
  • 9/134
Сезон:
Лето
Продавец
benchinna
benchinna
Супер-продавец
Кривой Рог
84% выполненных заказов
Была