Все категории
Добавить товар

Дитячий вафельний халат з капюшоном.

1099 грн
Описание

Дитячий халат з капюшоном ТМ Beach-Bunny

М'який і теплий дитячий халат з капюшоном і поясом на запах, ідеально підходить для дому на кожен день. Стильний халат легко одягати і знімати, це прекрасний варіант одягу для дітей після водних процедур. Вафельна тканина після першого прання стає ніжнішою і м'якшою, і тому може дати незначну усадку, що передбачено при пошитті та конструюванні моделі.

Так само до дитячого вафельного халатика можна купити фланелеву піжамку ТМ Beach-Bunny.

- Тканина бавовна 100% виробництва Польщі.
- Є капюшон.
- Дві симетричні кишені.
- Пояс на петельках.
- Розміри: 3/5-799, 6/8-899грн, 9/11-999грн, 12/14-1099грн

Важливо! Збережіть бирочку від халата, на ній вказано гарантовану знижку на наступну покупку в нашому магазині.

Також у нашому магазині Beach-Bunny представлений великий асортимент вишиванок, пляжного одягу, купальників і плавок, пляжного взуття, пляжних аксесуарів.

  Дитячий вафельний халат з капюшоном ТМ Beach-Bunny - це чудовий подарунок на будь-яке свято, яке стане в нагоді і буде корисним. До того ж, для подарунка, у нас є наша фірмова подарункова упаковка та інші красиві варіанти. А якщо не змогли визначитися з розміром чи забарвленням, то у нас є ідеальний варіант – Подарунковий Сертифікат ТМ Beach-Bunny.

Всі вироби упаковані у фірмову упаковку та коробку, тому Вам не доведеться платити за упаковку при отриманні, Ви оплатите тільки за пересилання товару. Всі вироби зроблені з душею та любов'ю до дітей, тому ми гарантуємо високу якість та лояльність до кожного клієнта.

  Відпочивай завжди з нами!

Залишились питання? Напиши Нам.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • 4/104
  • 6/116
  • 8/128
  • 10/140
  • 12/152
  • 14/164
Материал:
Хлопок

Похожие товары