Все категории
Добавить товар

Мокасіни/кросівки/ортопедичне взуття

1300 грн
Описание

У продажу є кросівки Bebetom, дуже якісні. Розмірна лінія 26-30 розміри є у наявності.
При виборі розміру обов'язково вказати довжину стопи.

Щоб визначити розмір взуття, потрібно виміряти стопу. Рекомендують робити це наприкінці дня, т.к. ноги розтоптуються і стають більшими. Встаньте на аркуш паперу та обведіть ногу олівцем.

📌 Чого зазвичай не знають батьки ⁉️
цікаві факти: 🔻
1. Зазвичай ліва і права нога мають однакову довжину, проте іноді різниця в їхній довжині може досягати 6 мм.
2. Ввечері ноги трохи більше ніж вранці. Вони приблизно на 5% більші за обсягом, приблизно на 3 мм. довше і приблизно на 1 см більше за шириною (з цієї причини рекомендується міряти взуття при покупці в другій половині дня).
3. У положенні стоячи ноги більше ніж у положенні лежачи або сидячи - оскільки вага тіла впливає на них і подовжує їх на 3-6 мм. (З цієї причини всі вимірювання та примірки потрібно проводити тільки в положенні стоячи).
4. Під час руху, завдяки вазі тіла, нога стає трохи довшою, а пальці ноги зсуваються з кожним кроком трошки вперед (з цієї причини розмір внутрішньої устілки взуття повинен бути мінімально на 12 мм. довше, ніж нога).
5. Витрати на виробництво якісного дитячого взуття абсолютно такі ж, як і при виробництві взуття для дорослих. Якісні черевики не можуть бути дешевими.
6. Орієнтуючись на низьку ціну при виборі взуття, в абсолютній більшості випадків Ви можете цим взуттям завдати своїм дітям серйозних травм ніг ❤️

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Чёрный
Размер:
  • 27
  • 26
  • 28
  • 29
  • 30
Материал:
Кожа
Сезон:
Лето Осень Весна
Продавец
bottiki
bottiki
Супер-продавец
Вишневое
83% выполненных заказов
Был

Похожие товары