Все категории
Добавить товар

Новорічна піжама дитяча на 4 р., children's place

425 грн
Описание

Новорічна піжама дитяча на 4 р., Children's Place

Можно як на хлопчика, так і на дівчинку.

Затишна дитяча піжама для хлопчика від американського бренду Childrens Place(США), яка допоможе йому спати міцно всю ніч. А завдяки яскравому забарвленню дитина буде дуже нарядною, навіть укладаючись спати.

Комплект складається з 2 предметів: футболка з довгим рукавом і штани. Штани з еластичною гумкою на поясі для більшого комфорту. Мають приталені штанини і еластичні манжени внизу штанин, завдяки чому піжама не задирається під час сну.

The Children's Place - американський бренд модного одягу The Children`s Place (Зе Чілдренс Плейс) пропонує товари для хлопчиків та дівчаток від перших днів життя до підліткового віку.
Каталог товарів пропонує батькам колекції одягу, взуття та аксесуарів для дітей відповідно до статі та віку дитини: «новонароджені» (0-12 міс.), «маленькі хлопчики» та «маленькі дівчатка» (6 міс.-4 роки), « хлопчики» та «дівчата» (4-12 років). З'явився бренд у 1969 році.

Девіз компанії «Big Fashion, Little Prices» (велика мода, маленькі ціни), який повністю відображає пріоритети бренду – випускати модний і яскравий одяг для дітей за доступними цінами для їхніх батьків. Якість матеріалів та пошиття відповідає всім нормам та критеріям дитячого одягу.

Кожна лінійка товарів бренду The Children`s Place має розділ «outfits», затребуваний серед батьків, які бажають одягнути своїх дітей не лише модно, яскраво та комфортно, а й гармонійно. Виробник пропонує костюми, комплекти та набори одягу для хлопчиків і дівчаток, що поєднуються за стилем, кольором, формою та фактурою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Белый
Размер:
  • 4/104
  • 5/110
Материал:
Хлопок

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?