Все категории
Добавить товар

Черевики timberland brooklyn boot junior a28fw натуральна шкіра оригінал

2250 грн
Описание

йдуть без коробки

без дефектів

US 6 , UK 5.5 , EU 39 , JP 24 , довжина устілки від краю до краю 25 см і ширина 8,4 см

висота від підлоги 15,5 см

Доставка:
Відправляю Новою поштою по частковій (150 грн ,решта суми в наложному) або повній передоплаті Укрпоштою

Будь то поїздка в гори, вечірнє побачення чи одноманітний будні Timberland Brooklyn Boot Junior – це черевик, тому що він дуже зручний та стильний. Цей черевик дихаючий та зручний, що забезпечує максимальний комфорт, стабільність та зчеплення з дорогою у різних погодних умовах та пересіченій місцевості.

Завдяки верху, виконаному з високоякісної шкіри та сітчастої тканини, він забезпечує високу продуктивність, довговічність, стійкість до стирання та захищає ваші ноги навіть на мокрій та слизькій поверхні. Крім того, стиль шнурівки пропонує безпечну посадку та плавні природні рухи ніг. Крім того, Aerocore ™ Energy System забезпечує додаткову амортизацію, тепло, комфорт та зберігає ноги у прохолоді та сухості. Гумова підошва покращує зчеплення та довговічність, коли ви знаходитесь у горах. Завдяки новій системі Defender Repellent System, яка є формулою на водній основі, яка відмінно відштовхує воду та інші плями.

Це ідеальний черевик, розроблений спеціально для всіх любителів пригодницького спорту. Timberland Brooklyn Boot Junior - це відповідь, якщо ви шукаєте круглі та зручні черевики, які забезпечують захист, зчеплення та комфорт. Функції:

Верх із високоякісної шкіри від LWG Silver Rated шкіряний завод

Бічна блискавка

Сітчаста підкладка

Устілка OrthoLite®

Гумова підошва

Лікування Defender Repellent Systems®

Характеристики:

100% ПЕТ мережива

технології:

ортоліт:

Зберігайте комфорт протягом дня з взуттям Timberland® з легкими пінними устілками OrthoLite®. Надпроникний матеріал ніколи не втрачає здатність поглинати удари, а також забезпечує захист від вологи та має антимікробну обробку для контролю запаху.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 39
Категории:
Материал верха:
Кожа
Материал подкладки:
Текстиль
Сезон:
Осень Весна

Похожие товары