Все категории
Добавить товар

Зимові водонепроникні мембранні черевики ddstep акватекс

1960 грн
Описание

Зимові водонепроникні мембранні черевики DDStep (Угорщина). Спеціально розроблена система Aqua-TEX запобігає попаданню вологи у взуття. Зверху натуральна шкіра зі спеціальним тефлоновим покриттям, і спеціальний текстиль, усередині мембрана, яка перешкоджає попаданню вологи всередину. Усередині густе і м'яке хутро напівшерсть. Модель передбачена на морози до -20 градусів. Черевики мають липучки і дозволяє швидко та легко взути. Підошва гумова, дуже щільна, нос черевика прогумований, що запобігає взуттю від деформації та пальчики від ударів. За вагою черевики дуже легкі. Устілка вбудована в підошву (перевірено - робили розріз черевика). В минулорічних моделях були зауваження, що устілка постійно ковзала, тому її вбудували в підошву. Черевики стали ще зручнішими!

Доставка та оплата:
Оплата є на рахунок ФОП або накладений платіж (предоплата 150-200грн. в залежності від кількості коробок).
Відправляємо Новою Поштою, Укрпошта (за узгодженням).
Поверненнята обмін:
за рахунок покупця (окрім виробничого браку). Після отримання взуття, перевіряємо умови повернення (вказані в актуальних сторіз і на нашому сайті), і повертаємо гроші на Вашу картку або робимо обмін розміру/моделі.
Взуття DDStep для дітей – взуття для здорового життя!⠀
❤Взуття перевірене часом та нашими дітьми!❤
Розмірна сітка (вимірювання за кожною моделлю уточнюйте!)
У нас багато моделей, актуальна наявність розмірів завжди на сайті або запитуйте – з радістю допоможемо підібрати взуття вашим діткам

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Синий
Размер:
  • 30
  • 31
  • 34
  • 35
Категории:
Материал верха:
Кожа
Материал подкладки:
Мех
Сезон:
Зима
Продавец
krokstep
KROKSTEP
Супер-продавец
Мукачево
86% выполненных заказов
Была

Похожие товары