Все категории
Добавить товар

❗️❗️❗️ шикарна парка reimatec mutka р. 86-92

650 грн -5% 620 грн
Описание

Ціни в магазинах зашкалюють на ці парки!!!Надзвичайно зручна і легенька, все продумано до дрібниць, знімається капюшон і окремо хутро, всередині можна стягнути на талії, рукави на липучках, світловідбивні елементи, є нюанс, паказала на останньому фото, на кишені незначні зацепки. Носили теплою зимою на флісову кофту та як демисезон на легкий одяг. В подарунок 🎁 кофта next, по бірці 82, ми носили разом з паркою.
📌 плечі 28 см, рукав від плеча 36 см( можна брати з невеликим запасом, має липучки на рукавах), довжина по спині 46, 5 см, спереді на 3 см коротша, ПОГ ≈35 см.

👉Від виробника
Парка для малюків Reimatec - чудовий варіант для рухливих ігор і зимового спорту.

Ця утеплена куртка-парка для дітей молодшого віку - справжня знахідка. Всі шви в ній запаяні для повної водонепроникності, а матеріал відштовхує не тільки воду, але й бруд. Дуже теплий синтетичний утеплювач еластичний і зовсім не сковує рухів. Капюшон зі знімним штучним хутром абсолютно безпечний. Він легко відстібається, якщо випадково за що-небудь зачепиться. Крім того, він забезпечує додатковий захист від вітру. У двох накладних кишенях вмістяться всі знайдені скарби та цінні дрібниці.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 2/92
  • Другой
Сезон:
Зима Осень Весна