Все категории
Добавить товар

Комбінезон для хлопчика

1650 грн
Описание

Теплий сучасний комбінезон для хлопчика .
Пошитий з високоякісної плащової тканини , яка є водонепромокаючою і вітронепродуваємою , Курточка утеплена сінтапоном 200, в середині є набивна жилетка з овчинки.Знизу є фіксатори з утяжкою.Курточка на блискавці і є планка з кнопками . На спинці до талії флісова підкладка , знизу. нейлон.Є чотири функціональні кармани на блискавках. .Капюшон з"ємний, з штучним з'ємним хутром гарної якості , спереду можна закрити на кнопки , щоб дитині було комфортно і не задувало. В рукавах є манжети , щоб мороз і сніг не попадав під час прогулянки .Рукава на сінтапоні з нейлоновою підкладкою..Рукавчик можна підложити , за рахунок цього можна зменшити розмір.
Ззаду на куртці є пришитий функціональний рюкзачок, яким можна скористатися 👍👍👍🙂
Полукомбінезон на блискавці , до талії флісова підкладка , всередині сінтапон 200 , що дає змогу дитині легко і зручно рухатись.Знизу снігозахисна манжета на резинці, також можна регулювати довжину брючок.На шлейках є застібки на фатекси, також регулюють довжину.
За рахунок того , що можна відстібнути хутро і жилетку в курточці можна трансформутувати в осінню курточку , на холодну осінь .
Теплий , зручний , практичний, яскравий і гарненний , рекомендую!👍👍👍Є досвід в використанні , рекомендую !!!
Розмір 30
по плечах 37см, довж рукава від шиї 54см, довж рукава 43см, довж рукава під рукою 33см (можна підложити на 5-6см), довжина по спинці від шиї 53см, ширина по спинці під рукавами 46см,
Полукомбінезон : довжина від талії66см, довжина по внутрішньому кроку 45см (можна підложити 5-6см)

Відправляю нова пошта , укрпошта, наложеним по предоплаті, безпечна оплата на шафі

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Синий
Размер:
  • 5/110
  • 6/116
Материал:
Искусственные материалы
Утеплитель:
Синтепон
Сезон:
Зима Осень Весна
Продавец
kidsmodat
kidsmodat
Супер-продавец
Киев
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары