Все категории
Добавить товар

Детская зимняя куртка и полукомбинезон be easy для мальчика р. 92 см. зимний комплект

3100 грн
Описание

Зимовий комплект Peli з куртки та напівкомбінезону зігріє дитину взимку, при цьому їй буде максимально зручно грати на свіжому повітрі. За контуром використані світловідбиваючі елементи, завдяки чому вечірні прогулянки дитини будуть максимально безпечними.
Для виготовлення одягу використовувалися виключно високотехнологічні матеріали. Основний матеріал – мембранна тканина, яка має вологовідштовхувальні властивості, завдяки чому комплект можна впевнено носити у снігову та дощову погоду. Інноваційний утеплювач слімтекс чудово зігріває дітей та утримує тепло під час перебування на вулиці. Завдяки унікальній технології пошиття виріб прослужить не один сезон.
Куртка оснащена глибоким капюшоном, об'єм якого можна відрегулювати. Кишені на блискавці розташовані з боків і одна є на рівні грудей. Внутрішня кишеня ідеально підходить для смартфона. Комплект можна підписати, оскільки на ньому передбачено спеціальну іменну табличку. На куртці та комбінезоні є петелька, тому одяг зручно вішати на гачок.
Параметри мембрани 5000/5000
Покриття Teflon Так
Плетіння ріп-стоп Так
Матеріал наповнювача Слімтекс
Температурний режим від 0 до -20

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Синий
Размер:
  • 2/92
Сезон:
Зима Осень Весна
Продавец
paskalova85
***************
Супер-продавец
Киев
83% выполненных заказов
Была

Похожие товары