Все категории
Добавить товар

Якісні теплі дитячі колготи, колготки з махровою стопою від tcm tchibo (чібо),...

220 грн
Описание

Якісні теплі дитячі колготи, колготки з махровою стопою від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано 62-68 см, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (2870). Дуже класні і зручні.
__________________________
пояс - 14 см
напівобхват стегон - 16 см
посадка - 16 см
довжина збоку до п'ятки - 34 см
крокова - 21 см
Чудово тягнуться.
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Еластична, зручна талія - ​​не ріжеться, не ковзає. Зручні колготки для немовлят і маленьких дітей - вони оптимально лягають і забезпечують повну свободу рухів. Приємний для організму завдяки великій частці бавовни. З сертифікацією GOTS. Внутрішня сторона стопи виконана з м’якої махрової тканини. Посилений палець ноги і п’ят. З еластаном: добре тримає форму, ідеально лягає та добре зношується
1 колготки з мотивом дерева на спині.

Матеріал
80% бавовни (з органічного виробництва), 18% поліаміду, 2% еластану (LYCRA®).

___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары