Все категории
Добавить товар

Рюкзак-кенгуру babybjörn original - dark

1390 грн
Описание

Рюкзак-кенгуру BABYBJÖRN Original - Dark Blue, Cotton (темно-синій/бавовна)
Бренд: Babybjörn (Швеція)

Рюкзак-кенгуру BABYBJÖRN Original має просту конструкцію і зручний в користуванні. Його можна одягати і знімати без сторонньої допомоги. Це особливо зручно, коли потрібно вкласти дитину спати. Якщо дитина заснула в рюкзаку-кенгуру - немає необхідності її будити, досить розстебнути бічні застібки і відкрити передню частину рюкзака.

Рюкзак-кенгуру BABYBJÖRN Original забезпечує необхідний тілесний контакт з дитиною, що допомагає сформувати міцний емоційний зв'язок. Ви носите вашого новонародженого малюка у себе на грудях, обличчям до себе і близько до серця. Відчуваючи тепло вашого тіла, а також знайомі звуки серцебиття і голосу, дитина заспокоюється і відчуває себе в затишку. У той же час, ви вчитеся краще розуміти потреби своєї дитини.

Рюкзак-кенгуру може використовуватись із самого народження дитини і регулюється відповідно до анатомічних особливостей дитини, що зростає. У вертикальному положенні забезпечується оптимальний доступ повітря, і, в той же час, можна стежити за диханням малюка.
Перебуваючи в рюкзаку-кенгуру BABYBJÖRN Original, дитина може вільно рухати руками і ногами, що стимулює розвиток м'язів, моторики й рівноваги.

Рюкзак-кенгуру BABYBJÖRN Original розроблений у тісній співпраці з провідними педіатрами, дитячими психологами та акушерами. Завдяки цьому вдалося застосувати найкращі рішення для Вас і дитини. Модель Original забезпечує правильну підтримку голови, спини і ніг дитини, що зростає.

Матеріал
Основний матеріал: 100% бавовна
Набивний матеріал: 100% поліестер.

Тканини, що знаходяться в безпосередній близькості до дитини, протестовані і схвалені відповідно до стандарту Oeko-Tex 100, клас 1 виробів для грудних дітей. Вони гарантовано безпечні для чутливої дитячої шкіри і не викликають алергію.

Вік: від народження (3,5 кг, 53 см) до 11 кг.
Мінімальний вік для положення обличчям вперед: 5 місяців.
Максимальна вага для положення обличчям вперед: 11 кг.
Безпека: відповідає вимогам стандарту для рюкзаків-кенгуру, EN 13209-2:2005.
Догляд: машинне прання при температурі 40° C. Прати окремо від інших речей м'яким пральним засобом, без відбілювача. Не сушити в сушильній машині.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Продавец
latifa-12
latifa-12
Белая Церковь
82% выполненных заказов
Была

Похожие товары