Все категории
Добавить товар

Комфортные и стильные кроссовки d.d.step barefoot

1700 грн
Описание

Комфортні та стильні кросівки ТМ D.D.Step Barefoot виготовлені зовні та всередині з натуральної шкіри. Ця модель підходить як для спортивних заходів, так і для прогулянок, а також сезон весна-осінь.

Модель із серії Barefoot (Босоніж) – нова розробка компанії DDStep.

При розробці взуття серії Barefoot основна мета полягала в тому, щоб мати можливість використовувати його переваги, імітуючи ходьбу босоніж, зберігаючи при цьому функціональність взуття.

Ніс взуття Barefoot «босоніж» повторює природну форму стопи, тому пальці ніг вільні. В них тонка, надзвичайно гнучка підошва як і поперечному, і поздовжньому напрямах, що дозволяє нозі краще відчувати землю під нею, тим самим поліпшуючи поставу під час ходьби, що зміцнює м'язів ніг, т.к. при ходьбі босоніж задіяні всі групи м'язів. Устілка шкіряна без супінатора.

Модель має 2 липучки, що дозволяє носити цю модель дитині з будь-яким підйомом ніжки, можна регулювати. Підошва гумова, ніс черевик прогумований, що запобігає взуттю від деформації та пальчики від ударів. Кросівочки повністю прошиті, що роблять це взуття довговічним у носінні.

Доставка та оплата:
Оплата є на рахунок ФОП або накладений платіж (предоплата 150-200грн. в залежності від кількості коробок).
Відправляємо Новою Поштою, Укрпошта (за узгодженням).

Поверненнята обмін:
за рахунок покупця (окрім виробничого браку). Після отримання взуття, перевіряємо умови повернення (вказані в актуальних сторіз і на нашому сайті), і повертаємо гроші на Вашу картку або робимо обмін розміру/моделі.

Взуття DDStep для дітей – взуття для здорового життя!

❤️Взуття перевірене часом та нашими дітьми!❤️

Розмірна сітка (вимірювання за кожною моделлю уточнюйте!)
У нас багато моделей, актуальна наявність розмірів завжди на сайті або запитуйте – з радістю допоможемо підібрати взуття вашим діткам

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Персиковый
Размер:
  • 20
  • 21
  • 22
  • Другой
Материал:
Кожа
Материал подкладки:
Кожа
Сезон:
Лето Осень Весна
Продавец
krokstep
KROKSTEP
Супер-продавец
Мукачево
87% выполненных заказов
Была