Все категории
Добавить товар

Легкие кроссовки от d.d.step с led подсветкой

1530 грн
Описание

Легкі кросівки від D.D.Step з LED підсвіткою. Здивуйте свою дитину красивим якісним взуттям та з улюбленими мигалками!

Комфортні та стильні кросівки ТМ D.D.Step виготовлені зовні натуральна шкіра та текстиль і всередині зі спеціального текстилю, що дихає. Кросівки дуже зручні та гнучкі. Вони виготовлені з посиленним захистом на носі та п'яті, добре тримають ніжку. Завдяки своїй анатомічно правильній конструкціі вони забезпечують природні рухи дитини.

Спеціальне покриття Lotus, допомагає зберегти поверхню взуття чистою. Щоб зберегти водовідштовхувальні властивості, рекомендується регулярно використовувати водовідштовхувальний спрей

Вібропоглинаюча комфортна устілка знижує навантаження на дитячі ніжки. Устілка оснащена вібропоглинаючим шаром у області пятки, що знижує вплив на чутливі дитячі ніжки - ударів і вібрацій, які виникають під час ходьби, бігу та стрибків. Модель має 2 липучки, що дозволяє носити цю модель дитині з будь-яким підйомом ніжки, можна регулювати. Кросівки за рахунок полегшеної підошви - надлегкі невагомі і дуже гнучкі! Підошва виготовлена з натуральної гуми, це забезпечує довговічніть взуттю. Підошва з посиленим захистом носка взуття стійка до фізичних впливів і не ковзає.

Джерела живлення світлодіодів не підлягають заміні та ремонту, тому термін служби світлодіодів обмежений. Є кнопка вкл/викл на задничку.

На термін служби світлодіодів можуть суттєво впливати температура навколишнього середовища, вологість та інтенсивність використання. Зверніть увагу на це при покупці!
Доставка та оплата:
Оплата є на рахунок ФОП або накладений платіж (предоплата 150-200грн. в залежності від кількості коробок).
Відправляємо Новою Поштою, Укрпошта (за узгодженням).

Поверненнята обмін:
за рахунок покупця (окрім виробничого браку). Після отримання взуття, перевіряємо умови повернення (вказані в актуальних сторіз і на нашому сайті), і повертаємо гроші на Вашу картку або робимо обмін розміру/моделі.

Взуття DDStep для дітей – взуття для здорового життя!

❤️Взуття перевірене часом та нашими дітьми!❤️

Розмірна сітка (вимірювання за кожною моделлю уточнюйте!)
У нас багато моделей, актуальна наявність розмірів завжди на сайті або запитуйте – з радістю допоможемо підібрати взуття вашим діткам

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Разноцветный
Размер:
  • 20
  • 21
  • 22
  • Другой
Материал:
Натуральный текстиль
Материал подкладки:
Текстиль
Сезон:
Лето Осень Весна
Продавец
krokstep
KROKSTEP
Супер-продавец
Мукачево
87% выполненных заказов
Была

Похожие товары