Все категории
Добавить товар

Полотенце с капюшоном

210 грн -10% 190 грн
Описание

Такий рушник можна використовувати як під час купання новонародженого, так і як звичайний рушник для дітей. Кутник використовується як каптур, що захищає голову дитини від переохолодження і протягів після прийняття ванни. На куточку вишита мордочка зайчика і пришиті забавні вушка, що перетворить витирання у веселу гру. Виготовлений куточок зі 100% мікрофібри, що добре вбирає вологу, не викликає алергічних реакцій.

Виріб красивий, м'який та приємний на дотик. Він швидко осушує малюка і не дає замезнути його вушкам та плечикам. Тканина-натуральна, гагроскопічна та дихаюча. Такий рушник зручно накинути на дитину на пляжі, щоб прикрити від вітерця або сонця, також можно взяти його з собою у басейн, аквапарк або в сауну.

Размір рушника– 140 х 70 сантиметрів.

Такий розмір - оптимальний, щоб не просто вітерти малюка, алей й закутати його повністю в "кокон". Бо звичайно рушник 70*140 - достатньо великий навіть для дорослого, а тут іде мова про малюків. Завдяки збільшеному розмірі підходить не тільки для самих маленьких, а й для дітвори по-більше : для молодших шкільників наприклад.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Продавец
dikva
dikva
Супер-продавец
Харьков
100% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары