Все категории
Добавить товар

Якісні дитячі не промокаючі штани-комбінезон від tcm tchibo (чібо), німеччина, р.86-92 см

485 грн
Описание

Якісні дитячі не промокаючі штани-комбінезон від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір орієнтовно 86-92 см, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (2387) . Без утеплення.

__________________________
напівобхват грудей -34 см,
напівобхват стегон - 36 см,
Довжина/крок: 73/32 см (регулюється, можна збільшити або зменшити)
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Брючки-комбінезон від дощу.

З дощовими штанами малюки могут без коливання стрибати на своих крихітніх ніжках і веселитися під дощем. Він виготовляється Із закритими швами і екологічно чистим просоченням ecorepel®, что робить їх як вітрозахисними, так і водонепроникний і дихаючими. Ідеальна посадка. Маленькі дитячі штани всегда ма ють еластичні Y- образні ремені для брюк, ремені для ніг и зручні, еластичні ніжки, Які можна Ідеально підігнаті, що Ідеально Підходить для активних дітей.

колір
як на фото.

материал
100% поліестер.
____________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!

____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 18-24мес
  • 12-18мес
Материал:
Полиэстер
Утеплитель:
Без утеплителя
Сезон:
Осень Весна

Похожие товары