Все категории
Добавить товар

Зимовий термокомбінезон для дівчинки deux par deux 6м, модель i709

2900 грн -7% 2697 грн
Описание

Зимовий комбінезон для дівчинки Deux par Deux. Модель I709. Красивий дитячий комбінезон представлений в ексклюзивному забарвленні з нової зимової колекції канадського бренду Deux par Deux. Шикарний тканинний малюнок зимової тематики служить прикрасою комбінезону. У комплект з комбінезоном входить флісова манішка, шарфик, рукавиці і пінетки. Конструкція комбінезону продумана до дрібниць, тому батькам буде зручно використовувати, а дитині комфортно в носінні. Поверхня із синтетичного матеріалуPolly Twill Full Dull, який стійкий до впливу ультрафіолетових променів. Це дозволяє надовго зберегти яскравість малюнка. Верхній шар має "дихаючу" основу з просоченням "Teflon Finish" і покриттям "Corex Dobby", які забезпечують водо- і брудовідштовхувальний ефект. Забруднення легко забираються вологою губкою, а вода кульками скочується з поверхні, не проникаючи у глибокі волокна тканини. Для більш інтенсивного чищення комбінезон можна прати в пральній машинці. Сучасний легкий наповнювач Polyfill має відмінні теплоізоляційні властивості і добре відновлюється після прання.

Функціональні особливості:
- Застібка на блискавці. Довга блискавка значно прискорить і полегшить одягання дитини. Зверху блискавки захист від защипів та натирання підборіддя. Фурнітура міцна та довговічна.
- Манжети. На рукавчиках утяжка із липучкою. На штанинах внутрішній снігозахисний манжет. Рукавиці та пінетки утеплені флісом. Вони фіксуються до комбінезону на резиночці і кріпляться за допомогою кнопок.
- Капюшон із густим хутром на ободку. Усередині м'яка флісова підкладка. Для максимального прилягання каптура до голови дитини передбачена внутрішня шторка, яка захищає від задування вітру та снігу.
- Підкладка. На спинці та грудях комбінезону підкладка на флісі.
- Вставки щільної тканини. На колінах зносостійкі вставки з тканини Cordura.

Склад комбінезону:
- верх: Polly Twill Full Dull - 100% поліестер
- Просочення: Teflon Finish від DuPont (5000 mm водостійкість)
- покриття: Corex Dobby
- підкладка: 230 Tafetta та Polar Fleece - 100% поліестер
- наповнювач: аерофайбер Polyfill - 250 грам
- міцні вставки: Cordura
- Фурнітура: YKK Vislon.

Склад аксесуарів (шарф та манішка):
- верх: 70% поліестер, 30% район
- Підкладка: 100% поліестер.

Комфортний температурний режим для носіння комбінезону від 0 до -30 градусів. Додаткові аксесуари в комплекті: манішка та шарфик, які виконані з подвійного флісу. Колір яскраво-рожевий. Аксесуари прикрашені аплікацією. Якість пошиття та матеріалів бездоганна! Придбати зимовий комбінезон для дівчинки Deux par Deux можна у нашому інтернет-магазині. Індивідуальні виміри дитячого одягу можна отримати, зв'язавшись з менеджером.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Синий
Размер:
  • 3-6мес
Сезон:
Зима Осень Весна

Похожие товары