Все категории
Добавить товар

Дитячий комбінезон 3в1 для хлопчика deux par deux, розмір 12м

2300 грн -7% 2139 грн
Описание

Комбінезон для хлопчика Deux par Deux W67-007. Практичний та зручний комбінезон для прогулянок та подорожей у демісезонний період підійде як малюкові у колясці, так самостійному мандрівнику. Комбінезон представлений з колекції канадського бренду, виконаний у смужку синього, червоного та білого кольору. Модель легка та зручна, але при цьому тепла завдяки м'якій підкладці з флісу. Комбінезон легко одягається та застібається за допомогою довгої блискавки вздовж усього виробу, що додатково ховається під вітрозахисну планку. Комбінезон із затишним каптуром, манжети та штанини на еластичних резиночках перешкоджають задуванню вітру усередину. Комбінезон виготовлений із сучасних високоякісних матеріалів і має відмінні грязевідштовхувальні властивості, що робить виріб практичним та простим у догляді.
У комплекті з комбінезоном передбачена тепла шапочка на зав'язках з м'якого флісу та рукавиці, які кріпляться до комбінезону.

Весь верхній демісезонний одяг ТМ Deux par Deux виготовляється з високоякісних тканин, із застосуванням технології обробки волокон Teflon ® від DuPont, завдяки якому всі вироби мають прекрасні водовідштовхувальні та грязевідштовхувальні властивості. Такий одяг дозволяє тілу дихати, стійкий до прання, не втрачає зовнішній вигляд і колір.

Склад: 100% Polyester, підкладка: фліс.

Температурний режим: 5+15С

Догляд: машинне делікатне прання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Голубой
Размер:
  • 9-12мес
Сезон:
Осень Весна

Похожие товары