Все категории
Добавить товар

Зимовий термо комплект куртка та напівкомбінезон deux par deux для хлопчика 12м

3800 грн -8% 3500 грн
Описание

Зимовий комплект Deux par Deux для хлопчика
Стать: хлопчик
Наповнювач: Аерофайбер
Склад: 100% поліестер
Температурний режим: до -30°C
Підкладка із флісу
Догляд: машинне делікатне прання
У комплект входить: куртка, напівкомбінезон, рукавички, пінетки, манішка
Зимовий комплект для хлопчика Deux par Deux. Гарний зимовий комплект представлений з колекції канадського бренду та складається з куртки, напівкомбінезону, рукавичок, пінеток та манішки. Яскраве і стильне дизайнерське забарвлення буде личити кожному хлопчику, а практичність і зручність даної моделі порадує маму.
Куртка та рукавички виконана у сірому кольорі з яскравим різнокольоровим принтом по всій поверхні, напівкомбінезон та пінетки в однотонному синьому кольорі. У такому костюмі буде максимально комфортно як під час прогулянок у візку, так і робити перші кроки снігом. Комплект чудової якості, дуже легкий та зручний, максимально захистить вашого малюка від холоду та вологи навіть при морозі до -30. Одяг виготовлений з високоякісних матеріалів та фурнітури, довговічний і простий у догляді.
Куртка легка та зручна не сковує рухів, усередині на м'якій флісовій підкладці з утеплювачем Aerofiber. Оригінальний капюшон прикрашений штучним хутром сірого кольору, який пристібається за допомогою кнопок і при необхідності можна зняти. Куртка застібається на довгу блискавку і додатково ховається під вітрозахисну планку, має еластичний регулятор обхвату талії. Манжети щільні та регулюються до потрібного розміру липучками. З боків дві зручні накладні кишеньки на кнопочці для дрібних речей.
Напівкомбінезон із завищеною талією зверху регулюється за допомогою підтяжок до потрібного розміру, усередині на м'якій та теплій флісовій підкладці. Легко та швидко одягається та застібається за допомогою довгої блискавки по центру, на талії має вшитий еластичний пояс для регулювання обхвату. Ущільнені вставки на колінах дозволять максимально насолодитися прогулянкою і навіть сміливо повзати снігом.
Для маленьких мандрівників спеціально передбачені рукавички та пінетки, які кріпляться на кнопочках, і флісова манішка для додаткової зручності та захисту від холоду під час прогулянок у візку.
ДОСТАВКА
Нова Пошта 
Укр Пошта 
Міст Експрес 
Самовивіз м. Київ 
Доставка з післяплатою здійснюється за допомогою Нової пошти за предоплатою транспортних расходів 200 грн на карту Приватбанк
Обмін/возврат 
Фото та відео за запитом

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Синий
Размер:
  • 9-12мес
Сезон:
Зима Осень Весна

Похожие товары