Все категории
Добавить товар

Комбінезон для дівчинки lenne rosie

2600 грн
Описание

Комбінезон для дівчинки LENNE ROSIE. В наявності 68, 74 і 86 розміри.

Опис моделі
- Утеплювач: Isosoft 330 g
- Верхня тканина Active: вологонепроникна, вітронепроникна і водночас дихаюча, дозволить дитині тепло та комфортно почуватися під час зимової прогулянки.
- Підкладка – поліестер
- Застібка блискавка
- Ручки та ніжки закриваються кишенею-обманкою.
- Глибокий теплий каптур сидить чітко по колу голови дитини, не завдаючи дискомфорту при повороті голови.
- Температурний режим: від 0 до - 3 0 °C
Тканина Active, основні властивості – вітрозахисна, тепла, повітропроникна, водовідштовхувальна, міцна, зносостійка. Вироби Active легкі за вагою, дитина може вільно рухатися та комфортно почуватися.
IsoSoft утеплювач нового покоління найвищої якості, його теплоізолююча структура складається з безлічі найтонших волокон, завдяки яким вироби мають чудові теплозахисні властивості, незважаючи на зовнішню тонкість утеплювача. . Isosoft не збивається - двостороннє полімерне покриття запобігає міграції волокон. Такий спосіб покриття збільшує зносостійкість одягу та дозволяє застосовувати Isosoft у поєднанні з будь-якими тканинами. Isosoft є універсальною основою для виробництва високоякісного одягу за рахунок таких властивостей, як відмінна еластичність, повітропроникність та м´якість. Утеплювач відповідає всім еко-стандартам якості – відсутність небезпечних для людини компонентів та гіпоалергенність. За рахунок цього Isosoft дуже часто використовують при виробництві теплого дитячого одягу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Фиолетовый
Размер:
  • 6-9мес
  • 9-12мес
  • 18-24мес
Материал:
Полиэстер
Утеплитель:
Изософт
Сезон:
Зима
Продавец
rosmal
rosmal
Львов
75% выполненных заказов
Был

Похожие товары