Все категории
Добавить товар

Кепка восьмиклінка хуліганка

350 грн
Описание

Кепка чоловіча виготовлена із твіду! Має 5 окремих розмірів 56.57.58.59.60 ( окружність голови в см)
При відпраці є можлівість сфотографувати саме ту кепку яка поїде до Вас! Також є опт та торгівля по дропу
Головні убори для чоловіків використовувалися посвоїм прямим призначенням з давніх часів. Представники сильної статі завдяки їм рятувалися від холодів, спеки та інших атмосферних явищ. У нинішній момент шапки стали більше модними аксесуарами. Нікому не важко підібрати собі виріб такого плану, оскільки без проблем можна знайти модель під свій образ, смак, фінансові можливості і стиль!
Важливим фактором є правильно обрати розмір!

Щоб виміряти розмір голови візьміть кравецькі сантиметр і оберніть його навколо голови. Сантиметр розташуйте вище брів на півтора або два сантиметри, злегка вище вушних раковиною так, щоб він пройшов через саму виступаючу точку на потилиці. Визначте максимальну окружність голови. Вимірювання проведіть як мінімум два-три рази, щоб не помилитися і уточнити розмір. Сантиметр повинен облягати голову досить щільно, але без натягу.

Якщо кравецької сантиметра немає, то виріжте і склейте паперову смужку шириною 2? 4 сантиметри такої довжини, щоб її можна було обернути навколо голови. Відзначте на ній початок і кінець окружності голови. Зніміть паперову стрічку з голови і виміряйте її лінійкою. Повторіть вимірювання два-три рази. Замість паперу можна використовувати щільну еластичності стрічку з тканини

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • S/56
  • M/57
  • L/58
  • XL/59
  • XXL/60
Материал:
Твид
Сезон:
Зима Осень Весна
Продавец
hatseller
Hatseller
Харьков
82% выполненных заказов
Был

Похожие товары