Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Ексклюзивна річ!!!шарф alpaca camargo унісекс

350 грн
Описание

Ексклюзивна річ!!! Ціна таких шарфів в перу 499$.
Шарф ALPACA CAMARGO. Made in PERU.

Переваги матеріалу
Шерсть тварини має безліч природних відтінків, тому її ніколи не фарбують. Ця особливість дозволяє носити одяг з цього матеріалу навіть людям, що страждають алергією. Колірна палітра цього матеріалу дуже широка - від білосніжного до чорного.
Пряжа не звалюється, тому на речах з неї не утворюються котішки. Слід врахувати ту особливість шерсті, що вона не переносить нафталіну, тому у боротьбі проти мілі рекомендується використати натуральні речовини - лаванду, тютюн, кедр.
Якщо порівнювати пряжу альпака з волокнами, отриманими з вівці, то вона набагато міцніша і тепліша. Більше того, вона наділена такими позитивними властивостями, як легкість і довговічність. По своїй будові вона гладка, блискуча, дотик до неї викликає приємне відчуття комфорту. Вироби не витягуються і не мнуться, максимально стійкі до різних забруднень.
Як ні дивно, але шерсть альпака зігріває від холоду, але при цьому в таких виробах не жарко і влітку. Речі, виготовлені з цієї пряжі, приємно носити за будь-яких погодних умов.
Мабуть, єдиним недоліком матеріалу є його висока вартість. Сьогодні альпака активно використовується для в'язання гачком і спицями, прядіння, виробництва тканин.
Розміри: великий
Довжина 165
Ширина 23

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Продавец
rn1986
rn1986
Супер-продавец
Тернополь
92% выполненных заказов
Была