Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Жіночий рюкзак sambag rene чорний

959 грн
Описание

Рюкзачок колекції Rene вмісткий, проте негроміздкий , чудово пристосований до сучасних ритмів міста, створений спеціально для того, щоб стати твоїм незмінним помічником
Характеристики:
Матеріал верха: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив.
Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.
Фурнітура. Блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки металеві з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Встановлені два магніта, завдяки чому рюкзак зверху завжди тримає форму як на фото. Основне відділення на блискавці.
Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюються за допомогою металевого регулятора.
Функціоналість. Ззовні рюкзака спереду дві вертикальні кишені на блискавці.Всередині рюказака окреме відділення під ноутбук до 14 дюймів (залежить від пропорцій екрану та рамок навколо нього - при замовлені уточнюйте розмір свого гаджету). Відділення надійно захищено піноматеріалом по всій висоті гаджета. З іншого боку середини карман на блискавці та один відкритий карман. На клапані відсутній карман. Ззовні на спинці рюкзака одна кишеня на блискавці.
Розмір: 37*31*14
Рюкзаки доступні у всіх кольорах.
Для більш детальної інформації звертайтесь за контактами, вказаними на сайті.
Артикул: 27105001

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Искусственная кожа
Продавец
marin...
Sambag
Супер-продавец
Ровно
97% выполненных заказов
Была