Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Тактичний армійський військовий рюкзак mil-tec® us assault pack sm laser

2400 грн
Описание

Тактичний рюкзак у кольорі Coyote об'ємом 20 літрів. Виготовлений із міцного та стійкого до стирання поліестеру, покритого шаром ПВХ. Він зарекомендував себе як для туризму та виживання, так і для повсякденного використання у місті.

З боків та на передній стінці рюкзака є традиційні стрічки Molle/PALS, призначені для кріплення додаткових кишень.

Рюкзак оснащений двома великими кишенями, що закриваються на двосторонні блискавки. У передньому відділенні є дві менші кишені на блискавці, які ідеально підходять для зберігання найнеобхідніших аксесуарів.

Верхня кишеня має велику липучку, що дозволяє прикріпити будь-які нашивки чи емблеми. Це можуть бути національні прапори, емблеми підрозділів або так звані моральні нашивки, що дозволяють надати рюкзаку індивідуального характеру.

Зміна зовнішніх розмірів рюкзака під кількість спорядження, що перевозиться, можлива завдяки бічним компресійним ременям, по дві з кожного боку. Укорочування лямок дозволяє розправити рюкзак, наприклад, коли основне відділення порожнє, а менші кишені заповнені. Це дозволяє рюкзаку залишатися стійким. Вбудовані компресійні ремені можна використовувати для кріплення додаткового спорядження, наприклад куртки, простирадла, килимка або спального мішка.

Стабільному перенесенню рюкзака сприяють зручні плечові лямки шириною 5 см і регульований поясний ремінь. У верхній частині рюкзака додана транспортувальна ручка, що дозволяє зручно носити рюкзак у руці. Стінка, що безпосередньо примикає до спинки, покрита м'якою сіткою і фанерована поролоном, що забезпечує комфорт під час тривалих походів. Під ним знаходиться відсік для системи гідратації, що закривається на липучку.

Особливості продукту:
2 основних відділення, що застібаються на двосторонні блискавки, містять кілька різних внутрішніх кишень.
2 передні кишені застібаються на двосторонню блискавку
Верблюжа задня кишеня із застібкою на липучці
Ремені в системі MOLLE
Пряжки для швидкого зняття рюкзака
Регульовані м'які лямки
Регульований і знімний ремінь на стегнах
М'яка спинка
Компресійні ремені
D-подібні кільця на лямках
Ширина плечових лямок: 7 см.
Ширина ременя на стегнах: 5 см.
Місткість: 20 л (прибл.)
Розміри: 42x20x25 см
Матеріал: поліестер із покриттям з ПВХ.
Колір: Coyote
Виробник: Міл-Тек
Наповнювач: піна EVA.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Хаки
Размер:
  • Onesize
Материал:
Полиэстер