Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Розпродаж чоловічий рюкзак ролл sambag rolltop milton бежевий

889 грн
Описание

Рюкзак колекції Roll створений для потреб міста: прогулянок, роботи, навчання, спортзалу, урбан подорожей, весняного та літнього відпочинку. Місткий та функціональний помічник поміщає усі необхідні речі на кожен день.
Характеристики:
Матеріал верха:новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив. Спинка тримає форму: ущільнена піноматеріалом та зовні виконана з вентиляційного матеріалу AirMesh 3D.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, водостійкий, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.

Фурнітура. Блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки металеві з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Встановлені два магніти, завдяки чому рюкзак зверху завжди тримає форму як на фото. Ремінна стрічка з фастексами регулюється зі збільшеням висоти рюкзака. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, м'які, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюються за допомогою трьохщелівки.

Функціоналість. Ззовні рюкзака спереду одна кишеня. Дві кишені з боків на блискавці. Всередині рюкзака окреме відділення під ноутбук до 14 дюймів(залежить від пропорцій екрану та рамок навколо нього - при замовлені уточнюйте розмір свого гаджету). Відділення надійно захищено піноматеріалом по всій висоті гаджета. З іншого боку середини кишеня на блискавці та один відкрита кишеня.

Розмір: 41*30*16 в згорнутому вигляді (див. головне фото), в максимально розгорнутому вигляді габарити рюказака складають 54*30*16( див. додаткові фото).


Артикул: 24211026r
Рюкзаки доступні у всіх наведених кольорах.

Для більш детальної інформації звертайтесь за контактами, вказаними на сайті.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Искусственная кожа