Все категории
Добавить товар

Амулет оберіг молот тора мьольнір з кельтським скандинавським орнаментом

370 грн
Описание

Один з наймогутніших і справедливих амулетів древніх скандинавів призначений для чоловіків. При цьому в деяких випадках Молот бога Тора можуть використовувати і жінки. Значення оберегу багатогранно, поширюється на різні сфери життя людини. Магічний знак володіє величезною силою, тому вимагає відповідного звернення.
Мьельнир – символ, який допомагає в основному чоловікам. Жінкам і дітям припустиме лише короткочасне використання амулета. Зате сильній половині людства правильно виготовлений і активоване оберіг здатний значно полегшити життя і допомогти у багатьох починаннях.

Значення символу Молот бога Тора:

набуття фізичної сили в потрібний момент;
захист від голоду, бідності і вимирання роду;
забезпечення фортеці сімейного союзу;
родючість;
спокій і впевненість у власних силах;
зміцнення здоров’я та психологічного стану;
залучення удачі та достатку;
поліпшення характеру;
екран проти темних сил;
допомога в бою і суперечці;
захист від нещасних випадків і природних катаклізмів.
Варіанти виконання оберега
Амулет Мьельнир потрібно носити постійно при собі, особливо в перший час.

Чоловікам рекомендувалося по можливості не знімати з тіла магічний символ.
Оберіг призначався для чоловіків, тому повинен був підходити під особливості життя скандинавів. Головне, щоб не заважав в бою, оскільки будь-яка дрібниця здатна відвернути власника в самий невідповідний момент, що може привести до його загибелі.
Молот Тора – це чоловічий амулет. Основне його значення виявляється в бою і в конфліктних ситуаціях. З цієї причини найбільше оберіг підходить особам, зайнятим у військовій справі, екстремальному спорті та правоохоронних органах, дипломатів, юристів, індивідуальним підприємцям, менеджерам.

Чоловікам, чия діяльність не пов’язана з подібним, Мьельнир допоможе в сімейному житті, а також розвине силу, впевненість у собі, ораторські здібності.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Металл

Похожие товары