Все категории
Добавить товар

Зручна практична спортивна футболка поло американського бренду under armour

289 грн
Описание

Зручна практична спортивна футболка поло американського бренду Under Armour, вир-во Йорданія. Стан нової речі, сток.
Спортивна футболка-поло Under Armour для чоловіків має класичний стиль. Вільний крій для ще більшої зручності під час тренувань. Відкладний комір та планка на ґудзиках, на грудях логотип бренду – відмінні риси моделі. Внутрішня частина коміру та планки оздоблена контрастною золотистою тканиною. Поло виконане з м'якої легкої та дихаючої тканини. Матеріал відводить вологу та сохне дуже швидко.
Модель вдало виглядає і зі спортивними шортами, і з тонкими брючками. Під таку футболку підійдуть і кеди, і мокасини, і сланці.

Розмір XL.
-довжина 71
-плечі 53
-пог 61

Under Armour – популярний серед молоді американський бренд спортивного взуття, одягу та аксесуарів. Продукцію торгової марки Under Armour обирають не лише відомі професійні спортсмени, але й ті, хто небайдужий до активного руху та спорту. В асортименті компанії представлені лінії чоловічого та жіночого одягу, та «унісекс», безліч запатентованих технологій для одягу різних сезонних умов.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Сезон:
Лето Весна

Похожие товары