Все категории
Добавить товар

Худі alpha industries оливкового кольору оригінал, нове.

3257 грн
Описание

Худі Alpha Industries оливкового кольору оригінал, нове.

Розмір: S

Плечі: 48
Груди: 57
Довжина: 66
Рукав: 62
Ви шукаєте стильне та якісне худі, яке підійде до будь-якої погоди та настрою? Тоді вам сподобається це худі Alpha Industries оливкового кольору! Це худі виготовлене з міцної та приємної на дотик тканини, яка не скочується та не вицвітає. Воно має капюшон зі шнурком, який захистить вас від вітру та дощу. На грудях є чорна нашивка з логотипом Alpha Industries, яка свідчить про високу якість та автентичність продукції. На лівому рукаві є червона бирка “Remove Before Flight”, яка додає худі оригінальності та стилю. Всередині є етикетка з інструкцією по догляду та складом матеріалу. Худі Alpha Industries оливкового кольору - це втілення комфорту та моди!
Це худі є новим та має всі бірки. Розмір - S. Ціна - 3330 грн. Якщо ви хочете придбати це худі, зв’яжіться зі мною за номером телефону або через особисті повідомлення. Спішіть, бо таке худі швидко розійдеться!

Є накладений платіж за передплатою 150 грн або ж повна оплата на картку, на разі всі відправки лише Новою Поштою. Такош є Шафа доставка.
Є повернення товару за умови браку, збереження всіх бірок та товарного вигляду.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Хаки
Размер:
  • 36/S/44
Сезон:
Зима Лето Осень Весна
Продавец
feynmanme
feynmanme
Радивилов
40% выполненных заказов
Был

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?