Все категории
Добавить товар

Зручна бавовняна кофта на блискавці модного бренду з франції jules

369 грн
Описание

Зручна бавовняна кофта на блискавці модного бренду з Франції Jules.
Шукаєте кофту, яка ідеально підходить на повсякдення? Така зручна чоловіча кофта стане відмінним вибором! Виріб застібається на блискавку, що дозволяє швидко знімати та надягати її. Комір-стійка захищає від вітру та холоду, що робить кофту ідеальною для тренувань або прогулянок у прохолодний день. Низ і рукава оброблені ребристим манжетом. Довгий рукав реглан прикрашений широкими червоно-білими смужками.Основна перевага виробу- комфортна натуральна бавовняна тканина.
В поєднанні зі спортивними штанами та спортивним взуттям створює ідеальний образ для тренувань, а з джинсами slim fit та шкіряною курткою образ для прогулянок.

Розмір XL.
-довжина 67
-пог 58
-рукав реглан від горловини 81

Склад:
100% бавовна

Продукція модного будинку з Франції Jules створюється винятково для чоловіків. Це чоловіча територія, на яку жінкам вхід суворо заборонено. У каталозі - футболки, сорочки, штани та джинси. Історія марки почалася в 2000 році, відтоді компанія впевнено йде вперед до світового успіху та впізнаваності. На офіційному сайті виробника працює інтернет-магазин, в якому можна за пару кліків купити речі, що сподобалися. Тут є інформація про знижки, актуальні в даний момент, а також представлені адреси магазинів у Франції та інших державах, де знаходяться фірмові бутики Jules. А таких лише на території рідної країни працює майже 400.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Разноцветный
Размер:
  • 42/XL/50
Материал:
Хлопок
Сезон:
Осень Весна