Все категории
Добавить товар

Неймовірної якості шовковий кардиган демократичного американського бренду banana republic

489 грн
Описание

Неймовірної якості шовковий кардиган демократичного американського бренду Banana Republic. Стан нової речі, сток.
Чоловічий кардиган Banana Republic - відмінний вибір для чоловіків, які цінують класичну елегантність. Застібається на гудзики, а рукава і низ закінчуються манжетами. Виріб завдяки своїй еластичності легко пристосовується до будь-якого силуету.Він виготовлений з неперевершеної якості шовкової тканини з невеликим вмістом кашеміру та бавовни.Буде мати гарний вигляд у поєднанні з джинсами або тканинними брюками.
Такий високоякісний кардиган складе гармонійний ансамбль як у повсякденному, так і у діловому стилі.

Розмір S.
-довжина 64
-плечі 43
- пог 52
- рукав 64

Склад:
75% шовк
5% кашемір
20% бавовна

Banana Republic - американський бренд одягу та аксесуарів, що належить американській транснаціональній корпорації Gap Inc. Banana Republic: бренд з цікавою історією та приголомшливими моделями.
Бренд вважається досить демократичним та невибагливим. У тому сенсі, що кожен знайде в ньому для себе щось підходяще: спідниці, штани, сукні в стилі casual, вечірні сукні, ділові костюми, джинси, светри, верхній одяг, взуття, нічим не замінні.
Дизайнери Banana Republic примудряються поєднувати у своїх моделях простоту та оригінальність, легкість та строгість. Жіночі блузки бренду вдало вписуються і в діловий стиль, і вечірній, і повсякденний. Їхні сукні можна носити з кросівками і це буде легкий casual стиль. Але варто одягнути туфлі на підборах, і це вже буде елегантний вечірній образ. Те саме і в чоловічому варіанті: всілякі штани та сорочки складуть гармонійний ансамбль як у повсякденному, так і у діловому стилі.
Кожна колекція Banana Republic — це ціла подія у світі моди, тому що всі знають, що від бренду варто чекати чогось оригінального та цілком носибельного. Цікавий бренд, цікаві та зручні моделі.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 36/S/44
Материал:
Кашемир Хлопок Шелк
Сезон:
Осень Весна

Похожие товары